Hyr lägenhet Torrevieja

ROOMS

Se våra verifierade omdömen nedan

4,83 från Airbnb

Våra kunder om oss:  

Enligt AIRBNB

    
Enligt AIRBNB

Augusti 2023

Tack Suzanne för en fantastisk lägenhet, Det här stället är absolut fantastiskt, det har allt du kan behöva för en lyxig vistelse, sängarna är så bekväma hela lägenheten är 5-stjärnigt boende, vi skulle definitivt komma tillbaka och rekommendera till andra människor, området är vackert det var vår första gång vi bodde i slutet av augusti, stranden var verkligen upptagen och många människor runt hela tiden, massor av vackra promenader, Fantastiskt
(Översatt från engelska)

Länk

Rosemarie, Storbritannien

Augusti 2022

En vacker och elegant lägenhet i ett fantastiskt läge. Vi har använt Airbnb-boende i stor utsträckning varje år för våra semestrar i Storbritannien och utlandet under de senaste 6 åren och denna lägenhet är en absolut favorit. Lägenheten har allt du kan önska dig: fantastisk utsikt över havet och stranden, närhet till stranden, komfort och stil, en omfattande guide till Torrevieja och själva lägenheten, plus ett extremt säkert garage för att parkera din bil. Värdarna är också underbara och extremt hjälpsamma. 
(Översatt från Engelska)

Länk

Sharon, Urmston, Storbritannien

Juli 2022

Perfekt leilighet med perfekt beliggenhet.

Länk

Therese, Møre og Romsdal, Norge

Februari 2022

Mycket trevlig lägenhet med det bästa läget på eftermiddagen och kvällssolen. Vackert inredda och möblerade och det finns allt du behöver för en bra semester.
(Översatt från Engelska)

LänkVeijo Finland

December 2021

Allt var perfekt. En oslagbar vistelse
(Översatt från Spanska)

Länk

Maria, Madrid, Spanien

Juli 2021


Fantastiskt lägenhet och jättebra läge. Superfin utsikt från balkong och väldigt bra utrustad både kök, linne och teknik media mm. Jättebra kommunikation med värd och smidig incheckning.
Anna-Karin Sverige

Augusti 2019

Stället var mycket trevligt! Vi gillade verkligen att vara där. Eftersom lägenheten är mycket central och nära stranden och barerna kan det vara lite bullrigt under natten. Störde mig inte mycket eftersom jag sover tungt. Värdarna var mycket vänliga och hjälpsamma. Det fanns en hel del information och tips.
(Översatt från Engelska)
Pernille Andresen, Trøndelag, Norge

Sept 2018

Tack för att vi fick hyra er superfina lägenhet på bästa läge i Torrevieja Mycket nöjda över alla bekvämligheter.
Ännu bättre när markisen kom på plats

Länk

Carina, Sverige